Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Kartepe, Turcia

Complexul din Kartepe reprezintă cea mai mare fabrică Yildiz Entegre, acolo unde se creează și se produc majoritatea brandurilor Yildiz Entegre, la cel mai înalt nivel tehnologic. Aici se regăsește cel mai mare complex de fabricare de MDF din Turcia, cu o suprafață totală de 384.120m2, cu o capacitate de producție zilnică de 4200m3 de MDF, MDF laminat, PAL, PAL laminat, parchet laminat, uși din MDF, MDF vopsit, fronturi de dulap din MDF, fețe de uși și tapet.

Fabrica din Kocaeli este punctul de început pentru întreg procesul de producție Yildiz Entegre, care este mai departe urmărit în fabricile noastre din întreaga lume.

În cadrul fabricii de la Kocaeli se află și un generator de energie cu trei turbine de 6 MW ce funcționează pe gaz. Această fabrică deține certificatele ISO 9001 (QMS – calitatea managementului), ISO 14001 (EMS – managementul mediului) și ISO 50001 (EMS – managementul energiei). În plus, s-au făcut eforturi pentru obținerea OHSAS 18001 (siguranța și protecția muncii), obținut la final de an 2015.

De asemenea, s-au demarat procedurile pentru obținerea certificatelor 5S, Quality Circles și TPM. În acest scop, departamentul de cercetare și dezvoltare și-a mărit portofoliul de inovații respectând standardele TSE și a început folosirea sistemului de baze de date SAP.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.