Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Akdeniz, Turcia

Fabrica de MDF din Mersin reprezintă una dintre cele mai mare investiții făcute în cadrul zonei industriale Mersin Tarsus și solidifică poziția de lider a Yildiz Entegre pe piața turcă. În același timp, însă, este și punctul de legătură între compania noastră și piața din Orientul Mijlociu și Africa de Nord.

La fabrica din Mersin, desfășurată pe o suprafață totală de 239.297m2, cu o capacitate de producție zilnică de 1500m3 se produc MDF, parchet laminat, formaldehidă, uree de rășină formaldehidică, rășină formaldehidică pentru melamină, plăci opace și lucioase și tapet.

În paralel cu strategia de creștere sustenabilă a Yildiz Entegre, la sărbătorirea primului an de existență a fabricii, suprafața acesteia a fost mărită cu 20%, iar noi mașinării au fost achiziționate. În urma acestor investiții din cadrul zonei industriale Mersin Tarsus, Ekonomist Journal a acordat Yildiz Entegre premiul ”Cele mai mare 500 de companii din Anatolia”.

Una dintre cele mai concludente dovezi a faptului că punem accent pe dezvoltare sustenabilă și protejarea mediului este boiler de 65 MW de la fabrica din Mersin, care transformă deșeurile de producție în energie. În cadrul politicii noastre de protecție a mediului, mai menționăm stația de epurare a apei, zona de stocare temporară a deșeurilor și linia de purificare a gazelor emise.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.