Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Resurse umane

Viziunea noastră despre resursele umane

Să pregătim acei oameni talentați, care se vor dovedi a fi loiali angajatorului, valorilor și principiilor Yiliz Entegre.

Misiunea noastră pentru resursele umane

Vrem să ne asigurăm că practicile din cadrul departamentului de resurse umane sunt implementate în conformitate cu viziunea și strategia noastră. Ne dorim să găsim oamenii potriviți pentru activitățile pe care le desfășurăm. Avem ca scop pregătirea tuturor acestor persoane pentru a fi parte din viitorul Yildiz Entegre, alături de care vrem să creștem și să ne dezvoltăm spre eficiență și profitabilitate.

Strategia de resurse umane

Pornind de la strategia Yildiz Entegre de a fi lideri în domeniul de activitate, analizăm nevoile, atât cele prezente, cât și cele viitoare, la nivel de resurse umane și muncim către a crea cea mai bună organizare pentru a ne atinge țintele. Astfel ne dorim să structură solidă, care se dezvoltă și se transformă constant, cu oameni plini de inițiativă și dornici să fie cei mai buni.

Politica de resurse umane

Pornind de la înțelegerea motto-ului ”noi suntem o echipă”, politica noastră de resurse umane se rezumă la:

– a avea angajați mulțumiți și care să își dorească să muncească din pasiune pentru ceea ce fac. Numai astfel vor putea aduce valoare proceselor în care sunt implicați și idei creative prin care sa rămânem cei mai competitivi din piață. În sensul acesta creăm un mediu de lucru propice pentru dezvoltarea angajatului, incluzând aici traininguri pentru îmbunătățirea abilităților practice, în funcție de departament și alte beneficii menite să ajute pe fiecare să își atingă potențialul. În relația pe care o construim alături de angajați, punem accent pe înțelegere reciprocă, principii etice și binele celor fără de care Yildiz Entegre nu ar fi un lider al economiei.

– a numi oamenii potriviți în funcțiile potrivite, decizie bazată pe politica noastră ”clientul pe primul loc”. Căutăm potențial în fiecare anagajat și urmărim dezvoltarea individuală a fiecăruia, folosindu-ne, după caz, și de principiul rotației inter sau intra-departamente. De asemenea, punem preț pe cooperarea pe termen lung în relația cu angajații, pe care îi fidelizăm prin diverse avansări în funcție, salariu și creșteri atractive și posibilitatea de a se dezvolta personal pe mai multe nivele.

Proceduri de resurse umane
Scop

Scopul acestei proceduri este de a defini sistemul de management al resurselor umane din cadrul Yildiz Entegre și alte companii ale grupului.

Ce cuprinde

Acest proces descrie metodele de angajare și trainingurile necesare pentru ca angajații Yildiz Entegre să beneficieze de toate resursele în mod eficient.

Responsabilități

Implementarea acestei proceduri este responsabilitatea managementului de resurse umane.

Definiții

Practici

Angajare

– Managerul departamentului care are nevoie de angajați informează departamentul de resurse umane cu numărul de posturi disponibile, numele pozițiilor vacante, fișa postului și competențele necesare.
– Departamentul de resurse umane distribuie anunțul pe diferite canale de comunicare, potrivit cu toate caracteristicile poziției.
– Toate aplicațiile sunt evaluate.
– Managerul departamentului filtrează candidaturile și îi apelează pe posibilii candidați.
– Candidații chemați la interviu, completează formularele de aplicare.
– Primul interviu are loc sub supravegherea managerului de departament și a specialistului de resurse umane, în funcție de poziția disponibilă.
– Al doilea interviu are loc în prezența directorului, a managerului de departament și sub coordonarea departamentului de resurse umane. În cadrul acestui interviu se ia și decizia cu privire la candidat.
– În timpul celor două interviuri, candidatul este înștiințat cu privire la detaliile despre companie și condițiile de muncă.
– Specialistul de resurse umane dă persoanelor recent angajate lista cu toate documentele pe care trebuie să le predea înainte de începerea muncii.
– Specialistul de resurse umane informează în scris persoanele nou recrutate cu privire la principiile de muncă din cadrul companiei.

Program de orientare și pregătire

Programele de orientare și pregătire sunt gândite pentru a permite personalului să se dezvolte în ceea ce privește educația, formarea, competențele și experiența și să se perfecționeze în mod constant.
Departamentul de resurse umane pregătește planul anual de instruire, luând în considerare întâlnirile cu managerii departamentelor și evaluările performanțelor personalului.
În cazul în care liderii departamentelor și conducerea executivă solicită în decursul anului în cauză, planul anual de formare poate fi extins după consimțământul consiliului de administrație pentru includerea acestor cerințe. Eficiența instruirilor, examinată în continuare în 4 secțiuni, este măsurată după cum este specificat în departamentul propriu. Obiectivul fundamental al programelor și trainingurilor este asigurarea dezvoltării vieții profesionale a angajatului.

Nivelurile beneficiilor obținute din aceste pregătiri de către personalul autorizat în acest scop sunt monitorizate de către șefii departamentelor, iar rezultatul instruirilor acordate personalului în cursul anului privind performanța lor la început sau performanța lor anterioară este determinat în evaluările anuale ale performanței.

Luând în considerare domeniul de aplicare și detaliile pregătirii, pe lângă metodele de măsurare a eficienței prezentate mai jos, se pot specifica diferite metode de măsurare a eficienței de către liderii departamentelor și formatori. Acestea se pun în aplicare după aprobarea consiliului de administrație (de exemplu, examene scrise, examinări verbale sau practice în cadrul cursurilor și seminariilor organizate). Cursurile desfășurate de-a lungul anului sunt urmărite în conformitate cu planul anual de instruire.

Măsurarea eficienței programului de orientare

Programul de orientare:

Există două tipuri de orientare:
1. Orientare simplă,
2. Orientare comprehensivă.
Atunci când este recrutat un nou angajat, departamentul de resurse umane oferă angajaților o orientare de bază a programului de training.
Programul de orientare comprehensivă este furnizat de departamentul în cauză cu privire la responsabilitățile noului angajat recrutat.
Etapele de lucru aferente sunt explicate în detaliu pentru angajatul înregistrat în programul de orientare, iar eficiența Programului de orientare este măsurată prin intermediul diferitelor metode de evaluare.

Traininguri externalizate și măsurarea eficienței

În cadrul programului anual de pregătire au loc și traininguri organizate cu ajutorul unor agenții de training din exterior, conform nevoilor angajaților companiei. Acest plan anual de instruire extins este realizat de departamentul resurselor umane și prezentat Consiliului de ratificare pentru ratificare.
Specialiștii de resurse umane asigură managerului de departament conținutul și data instruirii. Personalul care a participat la cursuri de formare completează formularul de evaluare al sesiunii și le transmite resurselor umane.
Dacă se realizează o evaluare la sfârșitul instruirii și se eliberează un certificat, participantului i se solicită să dea o copie a acestui certificat, care este pus în dosarul personal al angajatului și este luată în considerare la evaluarea anuală.

Concediu plătit și neplătit

– Departamentul de resurse umane pregătește programul anual de concediu cu plată îl transmite șefilor de departament.

– Urmează procedurile de plecare și întoarcere a personalului care ia concediu și se păstrează registrul necesar.

– Pentru concediu neplătit, se completează formularul de concediu, se aprobă de managerul de departament și se păstrează în registrul necesar.

Eforturi pentru sporirea eficienței și satisfacției personalului

Departamentul de resurse umane dă spre completare un chestionar de evaluare a satisfacției personalului și se face un raport anual prezentat conducerii.

Conducerea companiei face modificările pe care le consideră necesare și, conform rezultatelor, se începe activitatea de prevenire corectivă.

Procedurile de părăsirea locului de muncă

– Dacă angajatul dorește să părăsească locul de muncă la propria cerere, departamentul de resurse umane acceptă și înregistrează scrisoarea de demisie.
– Dacă angajatul este concediat, departamentul de resurse umane emite o minută a discuțiilor și rezultatul acestora.
– Dacă angajatul are vreun activ al companiei, debitat în contul angajatului, acesta informează departamentul respectiv.
– Conform legilor și regulamentelor, departamentul de resurse umane completează procedurile de reziliere/demisie

YILDIZ ENTEGRE ROMANIA face angajări!

Te invităm să te alături echipei YILDIZ ENTEGRE ROMANIA.
CV-urile pot fi trimise la adresa noastră de e-mail recrutare@yildizentegre.ro sau depuse la sediul companiei Str. Yildiz, nr. 1, Oarja, jud Argeș.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.