Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Responsabilitate culturală

Cu toții facem parte dintr-o cultură și o societate cu tradiții proprii și fiecare este responsabil să le protejeze și să le susțină. Aceasta deoarece cultura este suma tuturor distanțelor istorice parcurse împreună și a obstacolelor întâmpinate. Cu alte cuvinte, cultura este piatra de căpătâi care ne face să rămânem împreună și plini de speranță pentru un viitor mai bun.

Suntem conștienți că la baza succesului nostru stă credința și loialitatea față de tradițiile ținutului nostru. De aceea oferim spirjinul nostru activităților și proiectelor culturale care contribuie la misiunea noastră de reponsabilitate față de cultură. Bineînțeles, suntem alături de multe organizații non-guvernamentale în fiecare an.

Restaurarea conacului Tekkeliler

Conacul Tekkeliler, cu rezonanță istorică, a fost renovat cu ajutorul Yildiz Entegre în cadrul proiectului ”Proiectul pentru atracții turistice Mudurnu”. Acesta a fost renovat pentru a fi hotel, cafenea și restaurant. Dispune de 9 camere, un restaurant cu o capacitate de 100 de persoane la interior și 70 la exterior.

Astfel de actvitități ne vor proteja și conserva cultura, istoria și valorile și de aceea Yildiz Entegre va continua să investească în cultură. Cum zicea marele nostru lider Ataturk ”o națiune care nu este conștientă de istoria sa, nu își poate conduce viitorul”.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.