Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Despre noi

Urmele pașilor noștri spun totul despre noi

Yildiz Entegre se mândrește cu serviciile de calitate pe care le oferă la nivel global și cu standardele înalte practicate ca lider al sectorului de industrie forestieră din Turcia. Suntem una dintre locomotivele principale ale economiei turce, dar suntem prezenți și pe piața mondială păstrând etalonul de calitate a produselor și a serviciilor post-vânzare, în timp ce dezvoltăm rețeaua de puncte de vânzare. Continuăm să lucrăm cu echipa de producție pentru a crea noi surse prin care să aducem valoare adăugată industriei în care activăm.

În fiecare zi producem 8700 m3 de plăci în cele 7 fabrici construite pe o suprafață totală de peste 500 de hectare. În aceste fabrici producem MDF melaminat, PAL, PAL melaminat, parchet laminat, uși din MDF, MDF vopsit, fronturi de dulap din MDF, fețe de uși, tapet, adezivi și altele. În momentul de față exportăm produse și servicii de calitate în peste 50 de țări, reflectând ideile celor peste 2000 de angajați.

În locurile unde ne desfășurăm activitatea avem grijă de mediul înconjurător prin modalitatea de producție, fiind conștienți că trebuie să reducem la minim impactul asupra naturii. Având în minte motto-ul ”nu lăsa ca ceea ce produci azi să îți afecteze viitorul”, suntem responsabili față de generația actuală și cea viitoare din punct de vedere social, cultural și de mediu. Susținem activități împreună cu organizațiile non-guvernamentale, dar suntem și activi în a planta mii de copaci din resurse proprii.

Ne dorim să fim parte din viața familiei tale prin produsele și serviciile pe care ți le oferim. Yildiz Entegre poate fi parte a bucuriei tale din fiecare zi.

Politica Sistemului de Management al Yildiz Entegre

Click aici pentru versiunea în limba română.

For Turkish language, please click here.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.